Energieleveranciers Simpelveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Simpelveld vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld DELTA en Qurrent ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind je bruikbare gegevens en support ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Simpelveld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Simpelveld? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder geven enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €80 t/m €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Dalmsholte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Simpelveld juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Simpelveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze tool kan je rap energieprijzen Simpelveld vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer vlug de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Lollum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Simpelveld?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Simpelveld juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Simpelveld? Op de site bekijk je een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2300 kWh – 3650 kWh stroom en 900 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Simpelveld. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan lees jij alle tarieven en regelgeving (zoals vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende contract zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Normaliter gebeurt dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Simpelveld. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “voordelig tarief Qwint“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Simpelveld.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Simpelveld

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Simpelveld en bespaar op gas en licht!