Energieleveranciers Sijbrandahuis Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sijbrandahuis vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. Huismerk Energie en Vandebron kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en snel. Op deze pagina doorzoek jij handige aanwijzingen en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sijbrandahuis

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sijbrandahuis? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden veel leveranciers een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €175 – €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Daarle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sijbrandahuis mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarop vind je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle bekende partijen vergelijken. Van DELTA tot aan Qurrent.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Sijbrandahuis

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze zoekmachine kun jij snel energieprijzen Sijbrandahuis vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en bekijk moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en check vlug de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Lobith afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Sijbrandahuis?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Sijbrandahuis mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Sijbrandahuis? Op deze website vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall en ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 2050 kWh – 2650 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sijbrandahuis. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energiemaatschappij. Daarin tref je de prijzen en kleine lettertjes (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende contract wordt stopgezet. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Sijbrandahuis. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij ontvang je de eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “voordelig tarief NLE“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Dantumadiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Atag, Nefit, Remeha, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Sijbrandahuis

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Sijbrandahuis en betaal minder voor gas en licht!