Energieleveranciers Lobith Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lobith vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. E.ON en Pure Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind jij nuttige gegevens en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lobith

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lobith? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Voorhout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig moeilijke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lobith juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo gepiept. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op de site tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 personen 2.175 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €265 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lobith

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie direct energieprijzen Lobith vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en zoek snel het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk snel de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Egmond-Binnen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Lobith?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Lobith juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lobith? Nu check je een ranglijst van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent met een verbruik van 1750 kWh t/m 3000 kWh stroom en 900 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Lobith. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin vind jij afgesproken prijzen en voorwaarden (onder andere vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. Gewoonlijk doe je dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Lobith. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Bovendien ontvang jij de eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “actie van Greenchoice“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Rijnwaarden.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Atag, AWB, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Lobith

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Lobith en bezuinig op gas en licht!