Energieleveranciers Schimmert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schimmert vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als Essent en Vandebron kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op deze pagina doorzoek jij toepasbare gegevens en tips ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Schimmert

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Schimmert? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden flink wat aanbieders een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Burgh-Haamstede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schimmert april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Tips gebruiken bij het schatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan HVC.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Schimmert

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Schimmert vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en achterhaal ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Lewedorp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Schimmert?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Schimmert april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Schimmert? Op deze website doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 2750 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Schimmert. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (onder andere vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het vorige contract wordt beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. In de regel moet dit iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Schimmert. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Bovendien krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “goedkope tarieven Enexis“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Nuth.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Atag, Vaillant, Remeha, AWB of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Schimmert

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Schimmert en bezuinig op gas en licht!