Energieleveranciers Scheulder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Scheulder vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Engie of Innova Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vind je praktische informatie en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Scheulder

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Scheulder? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieverbruik en locatie. Uiteraard moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Verder hanteren flink wat bedrijven een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €125 tot €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Bunnik.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aanzienlijk complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Scheulder april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens tref jij een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle erkende providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Scheulder

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kun je rap energieprijzen Scheulder vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer details over een zekere leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en check ogenblikkelijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Leur afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Scheulder?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Scheulder april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Scheulder? Op de site lees je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie + Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 2100 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: doorzoek wel de voorschriften van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Scheulder. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe energieleverancier. Hierin vind jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het actuele contract wordt beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Scheulder. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Ook incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “goedkope tarieven Qurrent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Eijsden-Margraten.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Scheulder

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Scheulder en betaal minder voor gas en licht!