Energieleveranciers Schalsum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schalsum vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Clean Energy en NLE ontvangt. Overstappen gaat handig en probleemloos. Hieronder bekijk je toepasbare aanwijzingen en tips bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Schalsum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Schalsum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Verder moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Ook hanteren enkele aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €105 tot +/- €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Bruchterveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aanzienlijk moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schalsum mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een opsomming met de beste energieleveranciers. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van DELTA tot en met Oxxio.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Schalsum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze tool kan jij snel energieprijzen Schalsum vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en kies binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vind à la minute de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Lekkerkerk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Schalsum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Schalsum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Schalsum? Op de site vind je een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE + Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh t/m 3150 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over je leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Schalsum. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe maatschappij. Hierin tref jij alle tarieven en voorwaarden (zoals leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige energiepakket zal worden beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan dikwijls het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieleverancier. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Schalsum. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarbij incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “goedkope tarieven Engie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Franekeradeel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Schalsum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Schalsum en bespaar op gas en licht!