Energieleveranciers s-Gravendeel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in s-Gravendeel vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Eneco en NLE kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Op deze pagina vind jij handige toelichtingen en adviezen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier s-Gravendeel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in s-Gravendeel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €110 tot €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Brantgum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in s-Gravendeel juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Moeite bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle gangbare providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Pure Energie.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in s-Gravendeel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze speciale vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen s-Gravendeel vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en kies direct het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek à la minute de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Langenboom afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in s-Gravendeel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in s-Gravendeel juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in s-Gravendeel? Op de site doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 3900 kWh stroom plus 1100 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek wel de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in s-Gravendeel. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven tref jij de geldige tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige energiepakket wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige maatschappij geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in s-Gravendeel. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “elektriciteit van Powerpeers“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Binnenmaas.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in s-Gravendeel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in s-Gravendeel en bespaar op gas en licht!