Energieleveranciers Rossum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rossum vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Eneco of HVC kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina vind jij praktische informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rossum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Rossum? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden veel organisaties een hoge welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 tot +/- €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Borgsweer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rossum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van DELTA tot en met Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €485 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Rossum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Middels onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Rossum vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer eenvoudig de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kwadendamme afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Rossum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Rossum juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Rossum? Nu vind je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Essent en ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2100 kWh tot 2550 kWh stroom en 700 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: achterhaal altijd de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rossum. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieaanbieder. Hierin tref jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jullie lopende energiepakket zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. De nieuwe aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Rossum. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Bovendien krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “elektriciteit van Clean Energy“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De bedrijven kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Maasdriel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Rossum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Rossum en betaal minder voor gas en licht!