Energieleveranciers Rosmalen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rosmalen vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als DELTA en Oxxio kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en is zo gepiept. Op deze pagina vind je bruikbare feiten en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Rosmalen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Rosmalen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Borgercompagnie.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rosmalen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna check je een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op deze pagina tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.225 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Rosmalen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kun je eenvoudig energieprijzen Rosmalen vergelijken. Vul jouw locatie plusenergieverbruik in en kies direct de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk meteen de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Kuitaart afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Rosmalen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Rosmalen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Rosmalen? Hier check je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl met een verbruik van 2450 kWh – 4400 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Rosmalen. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven bekijk je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele energiecontract zal worden beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Rosmalen. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Tevens ontvangen jullie een eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “elektriciteit van Budget Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente s-Hertogenbosch.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Rosmalen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Rosmalen en betaal minder voor gas en licht!