Energieleveranciers Roggel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Roggel vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en rap. Op de site doorzoek jij nuttige gegevens en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Roggel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Roggel? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens schenken enkele organisaties een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Bolsward.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Roggel april 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Roggel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van energieleverancieractie.nl kunnen jullie rap energieprijzen Roggel vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check binnen no-time de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Kronenberg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Roggel?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Roggel april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Roggel? Op de site check je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 750 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Roggel. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende aanbieder. Daarin zie jij alle tarieven en bijkomende kosten (zoals leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het vorige energiepakket wordt beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Roggel. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarnaast krijg je een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “gas van Endinet Groep“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Leudal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Roggel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Roggel en betaal minder voor gas en licht!