Energieleveranciers Roelofarendsveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Roelofarendsveen vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale acties die men standaard niet bij bedrijven als DELTA en Innova Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hier lees je handige toelichtingen en handreikingen bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Roelofarendsveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Roelofarendsveen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook gunnen flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €155 tot +/- €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Boesingheliede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Roelofarendsveen juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van Clean Energy tot Vandebron.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Roelofarendsveen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van energieleverancieractie.nl kun je moeiteloos energieprijzen Roelofarendsveen vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en bekijk onmiddellijk het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vind vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Krimpen aan den IJssel afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Roelofarendsveen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Roelofarendsveen juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Roelofarendsveen? Op de site doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent maar ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 1850 kWh tot 2750 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Roelofarendsveen. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief vind je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je actuele contract wordt beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Roelofarendsveen. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “gas van Stedin“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Kaag en Braassem.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, AWB, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Roelofarendsveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Roelofarendsveen en bezuinig op gas en licht!