Energieleveranciers Rhenoy Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rhenoy vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. Fenor en Leon Zeewolde kunt vinden. Overstappen gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site vind je nuttige feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Rhenoy

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rhenoy? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken flink wat organisaties een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot +/- €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Bingelrade.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rhenoy mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien vind je een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.300 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot en met Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rhenoy

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kan jij onmiddellijk energieprijzen Rhenoy vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en ontdek à la minute de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Kolhorn afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Rhenoy?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Rhenoy mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Rhenoy? Hier doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent + Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2450 kWh – 3850 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Rhenoy. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief lees jij de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Rhenoy. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarbij krijg jij een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “gas van Eneco“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders doen hier aan mee. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Geldermalsen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Nefit, Atag, Vaillant of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Rhenoy

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Rhenoy en betaal minder voor gas en licht!