Energieleveranciers Reuver Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Reuver vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als Clean Energy en Vandebron ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en is zo gepiept. Hier vind jij nuttige aanwijzingen en handreikingen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Reuver

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Reuver? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren de meeste aanbieders een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €150 tot €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Biddinghuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Reuver mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend tref jij een lijst met de beste energieleveranciers. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan HVC.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €335 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Reuver

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van de vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Reuver vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Koarnjum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Reuver?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Reuver mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Reuver? Op de site vind je een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie + Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 3500 kWh stroom en 900 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Reuver. Wanneer het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieleverancier. In deze mail of brief vind jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Het werkende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Reuver. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “gas van Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Beesel.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Reuver

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Reuver en bespaar op gas en licht!