Energieleveranciers Raard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Raard vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij bijv. Huismerk Energie of Vandebron kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en vlug. Op de site lees je handige aanwijzingen en support bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Raard

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Raard? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder schenken sommige organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €155 t/m €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Berg en Dal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Raard april 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle landelijke providers vergelijken. Van E.ON tot aan Vrijopnaam.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Raard

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze speciale vergelijker kan jij binnen no-time energieprijzen Raard vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Kerkdriel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Raard?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Raard april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Raard? Op de site vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE maar ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent berekend met een consumptie van 1800 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Raard. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij afgesproken prijzen en extra regels (bijvoorbeeld vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Je vorige energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Raard. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Tevens krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “stroom van Huismerk Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Dongeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Raard

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Raard en betaal minder voor gas en licht!