Energieleveranciers Papendrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Papendrecht vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Greenchoice en NLE ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site doorzoek jij toepasbare toelichtingen en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Papendrecht

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Papendrecht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren enkele leveranciers een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot +/- €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Bantega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Papendrecht mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je treft snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €455 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Papendrecht

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Papendrecht vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en selecteer moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer vlug de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Jaarsveld afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Papendrecht?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Papendrecht mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Papendrecht? Hieronder vind jij een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco, NLE maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1800 kWh t/m 3150 kWh stroom en 1400 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Papendrecht. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven tref je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jullie actuele contract wordt stopgezet. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande aanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Papendrecht. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Ook ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “vergelijk direct Essent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Papendrecht.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Papendrecht

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Papendrecht en bespaar op gas en licht!