Energieleveranciers Ouderkerk aan den IJssel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ouderkerk aan den IJssel vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Engie of Innova Energie kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en snel. Hier bekijk je nuttige details en support ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ouderkerk aan den IJssel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ouderkerk aan den IJssel? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien schenken sommige leveranciers een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €140 – €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Baak.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ouderkerk aan den IJssel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot aan Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ouderkerk aan den IJssel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze zoekmachine kun je moeiteloos energieprijzen Ouderkerk aan den IJssel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en kies meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en bekijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Hulst afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ouderkerk aan den IJssel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ouderkerk aan den IJssel mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ouderkerk aan den IJssel? Hier bekijk je een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent + Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2450 kWh t/m 2850 kWh stroom plus 750 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ouderkerk aan den IJssel. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende aanbieder. Hierin lees jij de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Je oude pakket wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Doorgaans moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ouderkerk aan den IJssel. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Tevens ontvang je een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “contract Powerpeers“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Ouderkerk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Ouderkerk aan den IJssel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Ouderkerk aan den IJssel en bezuinig op gas en licht!