Energieleveranciers Oudehorne Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudehorne vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die je niet via de website van aanbieders zoals Budget Energie en UnitedConsumers ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hier vergaar je bruikbare informatie en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudehorne

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oudehorne? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken flink wat leveranciers een royale welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 – €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Augsbuurt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudehorne juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een overzicht met relevante energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 725 m³
2 personen 2.350 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oudehorne

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van de vergelijker kun je meteen energieprijzen Oudehorne vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en vind probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk rap de beste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Huis ter Heide afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oudehorne?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oudehorne juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oudehorne? Nu bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 1850 kWh – 2650 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oudehorne. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de gekozen energiemaatschappij. Aan de hand daarvan lees jij alle tarieven en voorwaarden (denk aan netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jullie oude contract wordt opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar het kan ook best twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Oudehorne. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Voorts krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “contract HVC“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Heerenveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie vermindert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oudehorne

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Oudehorne en bezuinig op gas en licht!