Energieleveranciers Oude Meer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oude Meer vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Energieflex of Innova Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en zonder problemen. Op de site doorzoek jij toepasbare aanwijzingen en hulp t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oude Meer

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oude Meer? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en postcode. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder schenken enkele organisaties een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Arnemuiden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aardig ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oude Meer juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot Pure Energie.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €235 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oude Meer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kan jij snel energieprijzen Oude Meer vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en vind meteen de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal snel de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hoornsterzwaag afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oude Meer?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Oude Meer juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oude Meer? Op deze pagina bekijk je een tabel met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice + Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1700 kWh tot 3700 kWh stroom en 950 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oude Meer. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. Hierin tref je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oude Meer. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “contract E.ON“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Haarlemmermeer.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oude Meer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Oude Meer en bespaar op gas en licht!