Energieleveranciers Ossenisse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ossenisse vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Fenor en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en prettig. Op de site vind jij nuttige informatie en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ossenisse

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Ossenisse? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 tot €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Anevelde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ossenisse april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien volgt een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 personen 2.225 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ossenisse

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Ossenisse vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruik in, en zoek à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek vlug de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hooge Zwaluwe afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ossenisse?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ossenisse april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ossenisse? Hieronder vind je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco + Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers berekend met een consumptie van 2050 kWh – 4350 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ossenisse. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk je de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieaanbieder. In de regel dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ossenisse. Hiervoor krijg je een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Ook incasseer je een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “abonnement bij Vrijopnaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Hulst.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Remeha, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Ossenisse

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Ossenisse en bespaar op gas en licht!