Energieleveranciers Anevelde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Anevelde vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Budget Energie of Vattenfall kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl vergaar je handige aanwijzingen en tips voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Anevelde

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Anevelde? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €170 tot €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Klein Zundert.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Anevelde mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hier check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.475 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Eneco tot NLE.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Anevelde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kan men direct energieprijzen Anevelde vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk direct de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Sliedrecht afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Anevelde?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Anevelde mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Anevelde? Nu vind je een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1700 kWh t/m 3050 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Anevelde. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande organisatie. In deze mail of brief tref je alle tarieven en voorwaarden (zoals regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige energiepakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande maatschappij. Normaliter doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Anevelde. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Vandebron contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hardenberg.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je het verbruik van energie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Anevelde

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Anevelde en bezuinig op gas en licht!