Energieleveranciers Oosterwijtwerd Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterwijtwerd vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Greenchoice en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Hier vergaar je functionele aanwijzingen en hulp voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosterwijtwerd

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oosterwijtwerd? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: energieverbruik en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen de meeste bedrijven een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €145 – €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Almelo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterwijtwerd mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een lijst met relevante energiecontracten. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gedaan. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van Greenchoice tot HVC.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oosterwijtwerd

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze zoekmachine kan men direct energieprijzen Oosterwijtwerd vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en vind à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en ontdek direct de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hoedekenskerke afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oosterwijtwerd?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oosterwijtwerd mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oosterwijtwerd? Op deze pagina vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall en ook Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 2400 kWh – 3450 kWh stroom plus 1200 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal altijd de condities van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oosterwijtwerd. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. Daarin zie jij alle tarieven en kleine lettertjes (zoals leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je werkende energiepakket wordt stopgezet. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. Meestal gebeurt dit een paar dagen voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oosterwijtwerd. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Bovendien krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “abonnement bij Anode Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Loppersum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, Atag, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oosterwijtwerd

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Oosterwijtwerd en bespaar op gas en licht!