Energieleveranciers Oosternieland Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosternieland vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke acties die je niet via de website van onder andere E.ON of Vandebron kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosternieland

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oosternieland? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren sommige aanbieders een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €100 tot €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Aldtsjerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosternieland juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop check je een lijst met de beste energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier check je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.425 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke providers vergelijken. Van Allure Energie tot MAIN Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oosternieland

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kan men probleemloos energieprijzen Oosternieland vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en kies binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal meteen de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hinnaard afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oosternieland?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oosternieland juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oosternieland? Nu check je een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice + Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2100 kWh – 2850 kWh stroom en 1050 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oosternieland. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. Daarin lees jij de kosten en condities (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oosternieland. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarbij incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “verbruik RENDO Netwerken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Eemsmond.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oosternieland

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Oosternieland en bespaar op gas en licht!