Energieleveranciers Oostburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostburg vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Anode Energie en Vrijopnaam kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en zonder problemen. Op de site vind je toepasbare feiten en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oostburg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oostburg? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met factoren als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden flink wat organisaties een flinke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €105 – €275. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Aerdenhout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostburg mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien tref jij een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gedaan. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle populaire providers vergelijken. Van Essent tot aan Powerpeers.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oostburg

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Oostburg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en selecteer moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en ontdek ogenblikkelijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Hichtum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oostburg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Oostburg mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oostburg? Op deze website doorzoek jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 3500 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oostburg. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief vind jij de geldige tarieven en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige contract wordt opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Oostburg. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “verbruik Qurrent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Sluis.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oostburg

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Oostburg en bespaar op gas en licht!