Energieleveranciers Oost-Graftdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oost-Graftdijk vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale welkomstacties die jij via de sites van bedrijven als Budget Energie of Innova Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Hier vind je bruikbare details en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oost-Graftdijk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oost-Graftdijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren veel organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €85 tot +/- €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Adorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oost-Graftdijk april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot Oxxio.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oost-Graftdijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kan je meteen energieprijzen Oost-Graftdijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en bekijk rap het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal snel de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hezingen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oost-Graftdijk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Oost-Graftdijk april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oost-Graftdijk? Nu vind jij een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco maar ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 2500 kWh tot 3750 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oost-Graftdijk. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief bekijk jij de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Je actuele energiecontract zal worden opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oost-Graftdijk. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Tevens incasseren jullie een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “verbruik Powerpeers“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Graft-De Rijp.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Intergas, Atag, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik weet te beperken heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oost-Graftdijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Oost-Graftdijk en betaal minder voor gas en licht!