Energieleveranciers Ooltgensplaat Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ooltgensplaat vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van bijvoorbeeld E.ON of Powerpeers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en is zo gepiept. Op deze website vergaar je functionele aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ooltgensplaat

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ooltgensplaat? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden enkele organisaties een hoge welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €125 – €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Achtmaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ooltgensplaat juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Vervolgens vind je een tabel met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ooltgensplaat

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van de vergelijker kun je rap energieprijzen Ooltgensplaat vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en zoek à la minute het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check vlug de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Heveadorp afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ooltgensplaat?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ooltgensplaat juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ooltgensplaat? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco maar ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 4300 kWh stroom plus 750 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ooltgensplaat. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Daarin vind je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende energiecontract zal worden beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige maatschappij. Normaliter dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Ooltgensplaat. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts krijg je te maken met een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “verbruik Vattenfall“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, Atag, Remeha, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ooltgensplaat

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Ooltgensplaat en betaal minder voor gas en licht!