Energieleveranciers Ommeren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ommeren vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. E.ON of NLE kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat simpel en vlug. Op deze website vind jij praktische informatie en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ommeren

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ommeren? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken flink wat maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €90 tot €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Abbenbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ommeren mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Hieronder tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €235 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Ommeren

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan je moeiteloos energieprijzen Ommeren vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en achterhaal eenvoudig de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Herwijnen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ommeren?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Ommeren mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ommeren? Op deze website lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2150 kWh – 3750 kWh stroom en 1300 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ommeren. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende leverancier. Aan de hand daarvan tref jij alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je huidige energiepakket wordt stopgezet. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ommeren. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “verbruik HVC“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Buren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Intergas, Remeha, AWB, Atag of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Ommeren

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Ommeren en bezuinig op gas en licht!