Energieleveranciers Oldelamer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldelamer vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond en Innova Energie kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina lees je toepasbare gegevens en tips t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oldelamer

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oldelamer? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast gunnen enkele aanbieders een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €180 – €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Aalsmeer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldelamer juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend doorzoek je een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Fenor tot Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oldelamer

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze tool kan jij rap energieprijzen Oldelamer vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruik in, en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Herbaijum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oldelamer?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oldelamer juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oldelamer? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco maar uiteraard ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 4350 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: achterhaal zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oldelamer. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe maatschappij. In dit schrijven tref je de kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende energiecontract wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Oldelamer. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Bovendien ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “verbruik DELTA“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Weststellingwerf.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oldelamer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Oldelamer en bespaar op gas en licht!