Energieleveranciers Ochten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ochten vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke acties die men standaard niet bij bijv. DELTA en Innova Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vergaar je bruikbare feiten en support bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ochten

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ochten? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Verder bieden enkele aanbieders een gulle welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €145 t/m €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zwanenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ochten mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna tref jij een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ochten

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kun jij binnen no-time energieprijzen Ochten vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Heiloo afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ochten?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Ochten mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ochten? Op de site doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE en ook Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2050 kWh – 3400 kWh stroom plus 1050 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ochten. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan bekijk jij afgesproken prijzen en regelgeving (zoals vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het oude gas & licht pakket wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige leverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Ochten. Het is nog even wachten op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Tevens incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “maandelijkse kosten Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Neder-Betuwe.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met AWB, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Ochten

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Ochten en betaal minder voor gas en licht!