Energieleveranciers Heiloo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heiloo vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Energiedirect.nl en Pure Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en vlug. Hieronder vind jij praktische details en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heiloo

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Heiloo? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Verder bieden flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €150 t/m €240. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Schalkwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heiloo september 2023? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Nadien volgt een lijst met de beste energiebedrijven. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot en met Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heiloo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Heiloo vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind eenvoudig de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Benningbroek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Heiloo?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Heiloo september 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Heiloo? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent en ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2450 kWh tot 4500 kWh stroom en 1400 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: doorzoek altijd de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Heiloo. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. Daarin bekijk je de kosten en regelgeving (zoals leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende energiepakket zal worden opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Normaal gesproken doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan jouw “oude” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Heiloo. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Huismerk Energie overstappen“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Heiloo.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij de energievraag reduceert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Heiloo

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Heiloo en bespaar op gas en licht!