Energieleveranciers Noorbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noorbeek vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als E.ON en MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en probleemloos. Op deze website vind je handige gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noorbeek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Noorbeek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden sommige organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot +/- €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zorgvlied.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noorbeek juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina check je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €465 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Noorbeek

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Noorbeek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en achterhaal eenvoudig de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Heel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Noorbeek?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Noorbeek juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Noorbeek? Nu check je een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE + Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio gerekend met een verbruik van 2200 kWh – 3350 kWh stroom en 850 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal wel de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Noorbeek. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieleverancier. Hierin zie je de prijzen en extra regels (denk hierbij aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende energiecontract zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Noorbeek. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Ook krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “groene stroom Vrijopnaam“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Eijsden-Margraten.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Nefit, Intergas of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Noorbeek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Noorbeek en bespaar op gas en licht!