Energieleveranciers Nijega Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijega vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Huismerk Energie of Vattenfall kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en rap. Op de site vind jij praktische details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nijega

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nijega? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens bieden enkele organisaties een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zeist.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijega juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Dan tref jij een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hierna detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle bekende providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Qwint.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nijega

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze zoekmachine kun je meteen energieprijzen Nijega vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruik in, en kies probleemloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Harkstede afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nijega?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nijega juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nijega? Hier bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice maar ook Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1600 kWh t/m 3500 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check wel de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nijega. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief tref jij de prijzen en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Nijega. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Ook incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “groene stroom Energieflex“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Smallingerland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nijega

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Nijega en bespaar op gas en licht!