Energieleveranciers Nieuwolda Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwolda vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. E.ON en UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina bekijk je handige details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwolda

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nieuwolda? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook hanteren flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 – €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zandpol.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwolda juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna vind je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 600 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot en met Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwolda

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze zoekmachine kan je meteen energieprijzen Nieuwolda vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en ontdek direct de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hantumhuizen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuwolda?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Nieuwolda juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuwolda? Hier doorzoek jij een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE maar ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1800 kWh t/m 4450 kWh stroom en 850 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: doorzoek altijd de condities van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuwolda. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief bekijk jij de kosten en voorwaarden (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nieuwolda. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Tevens ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “energie-aanbieder RENDO Netwerken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Oldambt.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Remeha, Vaillant, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nieuwolda

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Nieuwolda en bespaar op gas en licht!