Energieleveranciers Nieuwe-Tonge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwe-Tonge vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Budget Energie of Innova Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vind jij bruikbare feiten en adviezen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwe-Tonge

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwe-Tonge? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken enkele bedrijven een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €140 t/m €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Woudsend.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aardig complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwe-Tonge mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Vervolgens check je een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle populaire providers vergelijken. Van Clean Energy tot en met UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwe-Tonge

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Nieuwe-Tonge vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en kies moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vind vlug de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Haarlo afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nieuwe-Tonge?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nieuwe-Tonge mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuwe-Tonge? Op deze pagina lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall en ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1850 kWh tot 3950 kWh stroom en 1150 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuwe-Tonge. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan vind je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende pakket wordt stopgezet. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Nieuwe-Tonge. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien krijgen jullie een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “energie-aanbieder MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Remeha, Nefit, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuwe-Tonge

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuwe-Tonge en bezuinig op gas en licht!