Energieleveranciers Nieuwe Pekela Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwe Pekela vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Budget Energie en Vrijopnaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en probleemloos. Op deze website doorzoek jij toepasbare toelichtingen en tips voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwe Pekela

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nieuwe Pekela? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren sommige maatschappijen een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 t/m €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Woudenberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aanzienlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwe Pekela mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Nadien doorzoek je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot Vandebron.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwe Pekela

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze speciale vergelijker kun jij moeiteloos energieprijzen Nieuwe Pekela vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en kies snel de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal ogenblikkelijk de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Haarlem afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuwe Pekela?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Nieuwe Pekela mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nieuwe Pekela? Hier lees je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie, NLE + Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 3050 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuwe Pekela. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieleverancier. Hierin tref je de geldige tarieven en condities (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande aanbieder. Meestal moet dit vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuwe Pekela. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarnaast ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “energie-aanbieder Innova Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Pekela.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuwe Pekela

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwe Pekela en bespaar op gas en licht!