Energieleveranciers Nieuwe Niedorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwe Niedorp vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Greenchoice of NLE kunt vinden. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Op de site vergaar je nuttige informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwe Niedorp

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nieuwe Niedorp? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken flink wat maatschappijen een gulle welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €180 tot €225. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Woudbloem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met nogal een complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwe Niedorp juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna check je een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze website vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle populaire providers vergelijken. Van Fenor tot en met HVC.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €485 per jaar.

A la minute overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwe Niedorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via de vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Nieuwe Niedorp vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en zoek snel het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en achterhaal rap de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Haarle afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nieuwe Niedorp?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nieuwe Niedorp juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuwe Niedorp? Onder dit stukje vind jij een opsomming met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1850 kWh tot 2800 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer altijd de voorwaarden van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nieuwe Niedorp. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind je de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige energiecontract zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieaanbieder. In de regel moet dit zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Nieuwe Niedorp. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarnaast krijg je de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder HVC“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Hollands Kroon.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuwe Niedorp

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Nieuwe Niedorp en bespaar op gas en licht!