Energieleveranciers Nieuwdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwdorp vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Anode Energie en NLE kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en snel. Op energieleverancieractie.nl lees je nuttige details en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwdorp

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nieuwdorp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken sommige maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €110 t/m €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Woubrugge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwdorp mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan tref jij een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hier bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot en met Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwdorp

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze tool kan men snel energieprijzen Nieuwdorp vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk eenvoudig de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Haaren afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuwdorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nieuwdorp mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuwdorp? Onder dit stukje vind jij een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent met een verbruik van 1750 kWh – 3900 kWh stroom en 1350 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check wel de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuwdorp. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. In dit schrijven lees jij de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Nieuwdorp. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarnaast ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “energie-aanbieder Huismerk Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Borsele.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuwdorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwdorp en bespaar op gas en licht!