Energieleveranciers Nieuw Namen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw Namen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als De Vastelastenbond en Powerpeers kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site vergaar je praktische informatie en adviezen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw Namen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw Namen? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren sommige maatschappijen een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €110 tot €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Woensdrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw Namen mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot en met Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw Namen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kun jij onmiddellijk energieprijzen Nieuw Namen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer à la minute de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Groningen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuw Namen?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nieuw Namen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nieuw Namen? Hieronder vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco + Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1650 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1350 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuw Namen. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. Daarin tref jij de overeengekomen kosten en extra regels (denk hierbij aan aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende energiepakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe aanbieder geeft dit door aan jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuw Namen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Ook incasseer je de eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “energiebedrijf Coteq Netbeheer“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Hulst.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Intergas, Nefit, Atag of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuw Namen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Nieuw Namen en betaal minder voor gas en licht!