Energieleveranciers Minnertsga Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Minnertsga vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en rap. Op deze pagina lees je handige gegevens en adviezen bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Minnertsga

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Minnertsga? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energiekosten. Dat beslaat maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook bieden sommige bedrijven een flinke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €165 tot +/- €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wieringerwaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Minnertsga mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Aansluitend volgt een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Je treft snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Problemen bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.450 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €275 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Minnertsga

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze tool kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Minnertsga vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Gendringen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Minnertsga?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Minnertsga mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Minnertsga? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 3600 kWh stroom en 700 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Minnertsga. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Daarin tref jij de kosten en extra regels (onder andere verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Je lopende contract wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Minnertsga. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “energieleverancier Powerpeers“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente het Bildt.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Atag, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je het verbruik van energie kan verlagen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Minnertsga

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Minnertsga en bespaar op gas en licht!