Energieleveranciers Mijdrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Mijdrecht vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke aanbiedingen die jij via de sites van o.a. Energiedirect.nl en MAIN Energie kan scoren. Het oversluiten gaat handig en rap. Op energieleverancieractie.nl vind je bruikbare informatie en tips ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Mijdrecht

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Mijdrecht? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Verder hanteren enkele maatschappijen een flinke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €85 t/m €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Weurt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Mijdrecht mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna vind je een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.375 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €295 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Mijdrecht

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze tool kun je meteen energieprijzen Mijdrecht vergelijken. Vul jouw locatie en gas/licht inschatting in en kies à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en ontdek ogenblikkelijk de duurzaamste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Geldrop afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Mijdrecht?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Mijdrecht mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Mijdrecht? Hieronder bekijk je een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE + Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1950 kWh tot 4100 kWh stroom plus 750 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: bekijk wel de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Mijdrecht. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen aanbieder. Daarin bekijk jij de kosten en extra regels (denk hierbij aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls moet dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Mijdrecht. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “energieleverancier Innova Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn zon en wind (energie). Het gros van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente De Ronde Venen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Nefit, Atag, Vaillant, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Utrecht.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Mijdrecht

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Mijdrecht en bespaar op gas en licht!