Energieleveranciers Mierlo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Mierlo vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij o.a. Budget Energie en Powerpeers kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Op deze website vind je bruikbare informatie en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Mierlo

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Mierlo? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren veel aanbieders een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Wetsinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Mierlo juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met Qwint.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Mierlo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kan je moeiteloos energieprijzen Mierlo vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer à la minute de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Gelderswoude afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Mierlo?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Mierlo juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Mierlo? Op de site vind jij een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie en ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 2350 kWh – 3650 kWh stroom en 1200 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk wel de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Mierlo. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin vind je de overeengekomen kosten en condities (onder andere vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele pakket wordt stopgezet. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Mierlo. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Ook krijg je te maken met de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “energieleverancier HVC“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Geldrop-Mierlo.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Atag, Vaillant, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Mierlo

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Mierlo en bezuinig op gas en licht!