Energieleveranciers Mensingeweer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Mensingeweer vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve kortingsacties die jij via de sites van bijv. Fenor of Powerpeers kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en snel. Op deze pagina vergaar je toepasbare feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Mensingeweer

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Mensingeweer? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren veel maatschappijen een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €135 – €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Westerbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Mensingeweer juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan vind je een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Mensingeweer

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Mensingeweer vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en bekijk meteen de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de beste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Garnwerd afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Mensingeweer?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Mensingeweer juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Mensingeweer? Hier bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 3350 kWh stroom en 1100 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de condities van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Mensingeweer. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. Hierin vind jij alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende energiepakket zal worden beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe maatschappij. Meestal doe je dit iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Mensingeweer. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook ontvang je de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente De Marne.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Mensingeweer

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Mensingeweer en bezuinig op gas en licht!