Energieleveranciers Megen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Megen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke acties die jij via de sites van onder andere Engie en Innova Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze pagina vind je praktische toelichtingen en tips ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Megen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Megen? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder schenken de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot +/- €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken West-Graftdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Megen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot en met Vrijopnaam.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €375 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Megen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Megen vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en zoek à la minute de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en bekijk vlug de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Gaastmeer afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Megen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Megen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Megen? Nu doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2350 kWh – 3050 kWh stroom en 1100 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Megen. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande maatschappij. Daarin bekijk jij de prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Je vorige pakket zal worden opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieleverancier. In de regel dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Megen. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens ontvang jij de eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk Pure Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle leveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Oss.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, Remeha, Atag, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Megen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Megen en bespaar op gas en licht!