Energieleveranciers Meeden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Meeden vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die men standaard niet bij bijv. Huismerk Energie of Vandebron ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Meeden

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Meeden? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden veel organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €115 tot €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wenum Wiesel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Meeden juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Meeden

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels energieleverancieractie.nl kun jij direct energieprijzen Meeden vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek meteen de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Foxwolde afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Meeden?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Meeden juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Meeden? Onder dit stukje bekijk je een tabel met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco maar ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1650 kWh tot 4350 kWh stroom en 1350 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check zeker even de voorschriften van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Meeden. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen leverancier. Hierin tref jij de kosten en kleine lettertjes (denk aan opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe maatschappij. In de regel gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Meeden. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Bovendien krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk Innova Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Menterwolde.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Intergas, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag minimaliseert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Meeden

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Meeden en bespaar op gas en licht!