Energieleveranciers Maasbracht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maasbracht vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die je niet via de website van o.a. Budget Energie of Oxxio kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hier bekijk je toepasbare informatie en support t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Maasbracht

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Maasbracht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van factoren als: energieverbruik en locatie. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven enkele maatschappijen een royale welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 t/m €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Walsoorden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maasbracht mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop vind je een tabel met relevante energiebedrijven. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.325 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle grote partijen vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Maasbracht

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van energieleverancieractie.nl kan je moeiteloos energieprijzen Maasbracht vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk meteen het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en ontdek direct de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Erlecom afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Maasbracht?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Maasbracht mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Maasbracht? Hieronder vind je een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE maar ook Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2100 kWh tot 4350 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk zeker even de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Maasbracht. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief vind je alle tarieven en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende contract zal worden beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Maasbracht. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Ook incasseren jullie een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “korting bij HVC“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Maasgouw.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Vaillant, AWB, Atag, Remeha of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Maasbracht

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Maasbracht en bespaar op gas en licht!