Energieleveranciers Maasbommel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maasbommel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. DELTA of Vandebron ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vergaar je nuttige informatie en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Maasbommel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Maasbommel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens schenken de meeste aanbieders een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Walem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maasbommel juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Dan check je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Moeite bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan HVC.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €375 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Maasbommel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. de vergelijker kan jij à la minute energieprijzen Maasbommel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en vind binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en vergelijk ogenblikkelijk de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Erichem afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Maasbommel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Maasbommel juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Maasbommel? Op deze pagina vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE maar ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1500 kWh – 4400 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer wel de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Maasbommel. Als je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande organisatie. In deze mail of brief zie jij afgesproken prijzen en voorwaarden (zoals opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende energiecontract wordt stopgezet. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Maasbommel. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Tevens ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “korting bij Huismerk Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente West Maas en Waal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, AWB, Atag, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Maasbommel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Maasbommel en bespaar op gas en licht!