Energieleveranciers Lytsewierrum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lytsewierrum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van bijv. Essent of Vandebron kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en prettig. Op deze pagina vind je nuttige aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lytsewierrum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Lytsewierrum? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden de meeste bedrijven een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €170 tot €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wachtum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lytsewierrum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan check je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder tref jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lytsewierrum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij de vergelijker kun je snel energieprijzen Lytsewierrum vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en bekijk meteen de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vergelijk direct de beste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Enumatil afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Lytsewierrum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Lytsewierrum juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lytsewierrum? Op energieleverancieractie.nl vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent en ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 2450 kWh t/m 3550 kWh stroom en 1000 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: doorzoek altijd de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lytsewierrum. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” aanbieder. In de regel dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Lytsewierrum. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “korting bij Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Littenseradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, AWB, Remeha, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Lytsewierrum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Lytsewierrum en betaal minder voor gas en licht!