Energieleveranciers Loppersum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Loppersum vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Anode Energie en Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Loppersum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Loppersum? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €165 t/m €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Vrouwenparochie.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Loppersum april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hieronder tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €325 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Loppersum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze tool kan jij moeiteloos energieprijzen Loppersum vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en selecteer snel de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en ontdek meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Elsendorp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Loppersum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Loppersum april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Loppersum? Hier bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Eneco maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 1800 kWh – 3150 kWh stroom en 1300 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Loppersum. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe organisatie. In dit schrijven tref jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het vorige energiecontract wordt stopgezet. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe aanbieder geeft dit door aan de eerdere leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Loppersum. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Tevens incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “actie van Enexis“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Loppersum.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, Atag, Intergas of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Loppersum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Loppersum en bespaar op gas en licht!