Energieleveranciers Elsendorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Elsendorp vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die jij via de sites van bijv. Huismerk Energie en Vattenfall kunt vinden. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Op deze website lees je praktische gegevens en adviezen t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Elsendorp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Elsendorp? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €140 t/m €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ooij.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Elsendorp mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Elsendorp

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze zoekmachine kun je direct energieprijzen Elsendorp vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en vind ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer vlug de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wouwse Plantage afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Elsendorp?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Elsendorp mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Elsendorp? Hier vind je een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio op basis van een verbruik van 1950 kWh – 4100 kWh stroom en 1050 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Elsendorp. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het huidige pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Elsendorp. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Qurrent groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Gemert-Bakel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Atag, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Elsendorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Elsendorp en bespaar op gas en licht!