Energieleveranciers Ooij Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ooij vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. Clean Energy en Vattenfall ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en snel. Hieronder lees je toepasbare feiten en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ooij

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ooij? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook schenken sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €130 tot +/- €235. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Achthuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een behoorlijk moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ooij mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een overzicht met de beste energiebedrijven. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze pagina detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Fenor tot Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ooij

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze tool kan men à la minute energieprijzen Ooij vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook stoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vind meteen de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Heusden afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ooij?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Ooij mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ooij? Op deze website check je een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall maar ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 1750 kWh t/m 4350 kWh stroom en 800 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ooij. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. Hierin tref jij alle tarieven en condities (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Ooij. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “verbruik Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Ubbergen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Remeha, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ooij

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Ooij en bespaar op gas en licht!