Energieleveranciers Loosdrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Loosdrecht vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel exclusieve acties die jij via de sites van onder andere Energieflex of HVC ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze website vind je handige gegevens en adviezen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Loosdrecht

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Loosdrecht? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven sommige organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €160 tot €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vriescheloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Loosdrecht juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarna volgt een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo gedaan. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op deze pagina tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Oxxio.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Loosdrecht

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze zoekmachine kan je probleemloos energieprijzen Loosdrecht vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vind ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Ellemeet afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Loosdrecht?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Loosdrecht juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Loosdrecht? Nu vind je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 3250 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Loosdrecht. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven lees jij de kosten en regelgeving (zoals energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Loosdrecht. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “actie van UnitedConsumers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Wijdemeren.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Vaillant, Nefit, Atag, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Loosdrecht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Loosdrecht en bespaar op gas en licht!